Wegens drukte kunnen wij momenteel helaas geen nieuwe klanten aannemen!

Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf Plat?

Er zijn legio schoonmaakbedrijven. En dat maakt het niet altijd even eenvoudig om de juiste keuze te maken. Wij willen u graag vertellen waarom u moet kiezen voor Plat Schoonmaak.

Wij zijn opgeleid tot schoonmakers

U zult het wellicht niet meteen denken, maar schoonmaken is een vak. Alle medewerkers van schoonmaakbedrijf Plat hebben een vakopleiding bij SVS gevolgd om de fijne kneepjes van het vak te leren. Dat is van belang voor een goed eindresultaat, maar evenzo voor een veilige werkwijze.

Een schoonmaakbedrijf met decennialange ervaring

In tien jaar tijd is Plat Schoonmaak uitgegroeid tot een ervaren en veelzijdig schoonmaakbedrijf. Bij elkaar opgeteld heeft het team schoonmakers decennialange ervaring. Al vele gevels, kozijnen en vloeren zijn door ons schoongemaakt. En die praktijkervaring gebruiken wij ook om uw bedrijfspand of woning schoon te maken.

Wij gaan voor een duurzame relatie

Schoonmaken betekent ontzorgen. U schakelt ons in om uw bedrijf of woning in optimale staat te houden. En daarbij streven wij naar een zo goed mogelijk eindresultaat. Wij komen namelijk graag de volgende keer ook weer bij u. Die duurzame relatie willen wij overigens niet alleen met u opbouwen, ook met onze leveranciers en medewerkers gaan wij graag voor een langdurige samenwerking.

U profiteert van onze passie voor schoon

Wat ons voldoening geeft? Een schoon eindresultaat. Het is onze passie om uw bedrijfspand weer te laten blinken voor uw klanten en u een goed gevoel te geven als u 's avonds de oprit van uw woning weer oprijdt. Dankzij onze opleiding, ervaring en passie voor het schoonmaakvak kunnen wij u verzekeren dat de keuze voor Plat Schoonmaak een keuze voor de lange termijn is.