Wegens drukte kunnen wij momenteel helaas geen nieuwe klanten aannemen!

Schoonmaak van gevels, houtwerk en dakgoten

Schoonmaak gevels en dakgoten Ter behoudt van de materialen is het van groot belang het houtwerk aan uw pand schoon te houden. Maar niet enkel het hout. Kunststof kozijnen mogen dan weliswaar onverwoestbaar lijken, maar dan moet het wel regelmatig worden schoongemaakt. En wat te denken van uw dakgoot. Door deze goed schoon te houden voorkomt u een verstopping en daarmee hinder op de bedrijfsvloer.

Reiniging van hout en kunststof

Door weersomstandigheden en andere externe invloeden kunnen bepaalde materialen er op den duur verweerd uitzien. Om deze materialen weer nieuw leven in te blazen kunnen wij deze voor u reinigen. Of het nu gaat om houten of kunststof kozijnen, dakkappelen, boeidelen, windveren etc. wij laten het weer blinken.
Daarnaast kunnen wij tevens groot schoonmaakwerk verzorgen door bijvoorbeeld damwandgevels en ISO-panelen te reinigen.

Dakkapellen schoonmaken

De dakkapellen op uw bedrijfspand zijn slecht bereikbaar en worden slechts sporadisch schoongemaakt. In veel gevallen hebben deze dan ook hun uitstraling verloren door aanslag als mos en alg. Laat ons uw dakkapel er weer als nieuw uitzien. Wij beschikken over de juiste middelen om uw dakkapel te reinigen en te voorkomen dat het materiaal permanent beschadigd raakt. Regelmatig onderhoud is van groot belang.

Schone rolluiken

Schone rolluiken gaan langer mee. En het ziet er gewoonweg netjes uit. Laat ons ze eens compleet reinigen. En met compleet bedoelen wij de reiniging van de kast bovenaan het rolluik, de staande rails naast de ramen en alle lamellen in het rolluik aan zowel de binnen- als buitenkant. Tevens kunnen wij deze indien wenselijk impregneren zodat deze beter bestand wordt tegen invloeden van buitenaf.

Dakgootreiniging

Door de seizoenen heen kunnen de dakgoten behoorlijk wat vuil opvangen waardoor deze op den duur niet meer leegloopt. Dit kan vervelende waterschade veroorzaken, maar bovendien kan bij het overlopen van de dakgoot het houtwerk gaan rotten, kunnen stenen gaan verkalken en kunnen uw ramen hun helderheid verliezen door de kalk die met dit vervuilde water naar beneden komt. Wij maken deze graag voor u leeg zodat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken. In overleg kunnen wij deze handeling periodiek uitvoeren.