Wegens drukte kunnen wij momenteel helaas geen nieuwe klanten aannemen!

Schoonmaak van kantoren en kantines

Schoonmaak kantoren en kantines Een schone werkomgeving verhoogt het werkplezier. En het is bovendien van belang voor de uitstraling van uw bedrijf. Plat Schoonmaak begrijpt dit en heeft uitgebreide ervaring met de schoonmaak van kantoren en kantines.

Een hygiënisch schoon kantoor en kantine

Zowel in de kantine alsook in het kantoor wordt dagelijks volop geleefd. En dat brengt stof met zich mee. Maar ook vuil. Van broodkruimels tot uitgevallen haren en van modder onder uw schoenen tot naar binnen waaiende pollen. Bij het reinigen van kantines en kantoren staat voor ons niet alleen de schone uitstraling voorop, maar ook de hygiëne.

Schoonmaak in overleg met u

Uiteraard kunt u helemaal zelf beslissen wat u graag door ons wilt laten schoonmaken, maar om u een beeld te geven van de mogelijkheden sommen wij een aantal diensten op:

  • Stofzuigen en/of dweilen van alle ruimtes;
  • Wanden afnemen;
  • Ramen wassen aan de binnenzijde;
  • Afnemen/stofvrij maken van meubilair, vensterbanken, radiatoren, deuren en kozijnen, aanrechtbladen, beelschermen, toetsenborden en lichtknoppen;
  • Het ragen van alle ruimtes;

Op naar een schone kantine en schoon kantoor

Wij zijn u graag van dienst. Of het nu gaat om het stofzuigen van uw kantoor, het wassen van de ramen of het hygiënisch schoonmaken van uw kantine. Neemt gerust contact met ons op voor meer informatie voor de schoonmaak van kantoren en kantines door Plat.