Wegens drukte kunnen wij momenteel helaas geen nieuwe klanten aannemen!

Glasbewassing voor bedrijven en kantoren

Glasbewassing bedrijf en kantoor Schone ramen geven uw bedrijf een professionele uitstraling. Zeker wanneer uw klanten of gasten door de ramen naar binnen of naar buiten kijken is het bepalend voor uw uitstraling. Glasbewassing is al vanaf de oprichting van Plat Schoonmaak onze expertise en wij passen dat graag bij u toe.

Glasbewassing op de ambachtelijke manier

Plat Schoonmaak is 10 jaar geleden begonnen met glasbewassing als hoofdactiviteit. Wij mogen ons dan ook met recht specialisten noemen op dit gebied. Veelal doen wij de glasbewassing op de traditionele manier. Dit wil zeggen dat wij met behulp van ladders, raamwissers en ander materiaal om uw ramen schoon maken. In onze ogen geeft dit nog altijd het beste resultaat.

Telewassysteem voor grotere hoogtes

Het is niet altijd mogelijk om met de ladder bij uw ramen te komen. In dat geval maken wij gebruik van ons telewassysteem. Dankzij een lange steel kunnen wij uw ramen wassen tot een hoogte van zo'n 20 meter. Het telewassysteem maakt gebruik van osmosewater dat is gedemineraliseerd en geen chemicaliën bevat. Goed voor u, voor ons en voor de natuur. Dankzij het feit dat mineralen als Calcium- en mangnesiumzouten uit het water gefilterd zijn kunnen we ook op hoogte een streeploos eindresultaat afleveren.

Glasbewassing met een hoogwerker

Stel dat u, om wat voor reden dan ook, liever ziet dat wij uw ramen op hoogte toch op de authentieke manier bewassen, dan kunnen wij een hoogwerker inzetten. Bovendien kunnen we dankzij de combinatie van een hoogwerker en het telewassysteem ook op nog grotere hoogte een streeploos eindresultaat leveren.

Welke wijze u ook wenst, in alle gevallen zullen wij ook de kozijnen netjes schoonmaken. Vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend, maar voor ons wel. Het zorgvuldig schoonhouden van uw kozijnen verlengt de levensduur.