Wegens drukte kunnen wij momenteel helaas geen nieuwe klanten aannemen!

Sanitaire schoonmaak

Sanitaire schoonmaak Als u een bedrijf runt wilt u erop kunnen vertrouwen dat uw klanten en uw personeel van fris schoon en hygiënisch sanitair gebruik kunnen maken. Sanitair schoonmaak is wat ons betreft dan ook een belangrijke dienst binnen ons portfolio.

Periodieke sanitair schoonmaak

Zoals we al aanhaalden wilt u geen omkijken hebben naar de schoonmaak van uw sanitair. U wilt erop vertrouwen dat het schoon is. Dag in dag uit. Wij willen dan ook graag samen met u de gebruiksintensiteit bepalen en aan de hand daarvan een periodieke overeenkomst met u aangaan zodat zodat uw sanitaire ruimtes fris en hygiƫnisch schoon zijn en blijven.

Sanitaire benodigdheden

Plat Schoonmaak streeft naar volledige ontzorging. Indien u dat wenst kunnen wij tijdens de schoonmaak ook alle sanitaire benodigdheden aanvullen. Zo zijn de zeepdispensers altijd gevuld, de toiletverfrissers volop in werking en is er voldoende toiletpapier. Benieuwd naar wat wij met sanitair schoonmaak voor u kunnen betekenen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en komen met plezier bij u op locatie kijken voor een voorstel op maat.