Wegens drukte kunnen wij momenteel helaas geen nieuwe klanten aannemen!

Waarom Plat Schoonmaak

Er zijn legio schoonmaakbedrijven. En dat maakt het niet altijd even eenvoudig om de juiste keuze te maken. Wij willen u graag vertellen waarom uw bedrijf moet kiezen voor Plat Schoonmaak.

Hogedrukreiniger voor muur reinigen

Plat Schoonmaak in vier woorden

Vier kernwoorden typeren onze dienstverlening. Dit is waar Plat Schoonmaak voor staat.

 • Plat Schoonmaak
  Opgeleide schoonmakers

  U zult het wellicht niet meteen denken, maar schoonmaken is een vak. Al onze medewerkers hebben een vakopleiding bij SVS gevolgd om de fijne kneepjes van het vak te leren.

 • Plat Schoonmaak
  Decennialange ervaring

  Bij elkaar opgeteld heeft het team schoonmakers decennialange ervaring. Wij hebben al menig fabriek, bedrijfspand, restaurant en kantine schoongemaakt. En die praktijkervaring passen wij toe bij u.

 • Plat Schoonmaak
  Wij gaan voor duurzaam

  Wij streven naar een langdurige relatie met u als klant, maar ook met onze schoonmakers en leveranciers. Wij gaan voor duurzaam.

 • Plat Schoonmaak
  Onze passie, uw profijt

  Het is onze passie om uw bedrijfspand weer te laten blinken voor uw klanten en u een goed gevoel te geven als u 's avonds de oprit van uw woning weer oprijdt. En van die passie voor ons vak profiteert u.

Wat kunnen wij?

Als veelzijdig en ervaren schoonmaakbedrijf is geen klus ons te groot of te klein en ons dienstenaanbod divers. Of het nu gaat om het schoonmaken van uw kantine, kantoor of het sanitair van uw horecagelegenheid, op Plat Schoonmaak kunt u vertrouwen.

Plat Schoonmaak