Wegens drukte kunnen wij momenteel helaas geen nieuwe klanten aannemen!

Het schoonmaken van zonnepanelen

Zonnepanelen schoonmaken Besparen op uw energierekening middels zonnepanelen is immens populair. Heeft u ook geïnvesteerd in zonnepanelen? Vergeet dan niet om uw investering zo rendabel mogelijk te houden en de levensduur te verlengen. Om het maximale rendement uit zonnepanelen te halen is het van belang om uw zonnepanelen goed schoon te houden. Het zal u niet verbazen dat vuil en viezigheid het zonlicht kunnen blokkeren en de opbrengst aanzienlijk verlagen. Voor het schoonmaken van zonnepanelen kunt u een beroep doen op Plat Schoonmaak.

Schoonmaken van zonnepanelen met telewassysteem

Voor het reinigen van uw zonnepanelen maken wij gebruik van een telescopisch wassysteem dat gevoed wordt met osmosewater. Osmosewater is een ander woord voor gedemineraliseerd water, dit houdt in dat alle mineralen eruit zijn gefilterd, waardoor dit water na het wegspoelen van al het stof en vuil dat op de panelen zit, vlekvrij opdroogt. Aan het einde van de telescoopsteel zit een zachte borstel die voor het mechanische gedeelte van het reinigen zorgt, zo komt alle vogelpoep en stof los van het paneel, waarna het wegspoelt met het osmosewater.

Schoonmaken vanaf de grond

Doordat wij gebruik maken van een telescopisch systeem kunnen wij in veel gevallen vanaf de grond de zonnepanelen schoonmaken. Mede omdat wij geen steiger hoeven op te bouwen kunnen wij scherpe tarieven bieden. Bent u benieuwd wat het schoonmaken van zonnepanelen voor u kost? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.