Wegens drukte kunnen wij momenteel helaas geen nieuwe klanten aannemen!

12 Wist u datjes over Plat

12 <b>Wist u dat</b>jes over Plat Schoonmaak Over kalksporen, nat achtergelaten ramen, verloren schoonmaakdoekjes en een lekkere verse bak koffie. 12 weetjes over de schoonmakers en dienstverlening van Plat.

Wist u dat de ramen binnen ook wel eens vies worden?
Soms denkt de klant dat wij ons werk niet goed gedaan hebben. Vaak blijkt achteraf dat de vervuiling aan de binnenzijde van het raam zit, veroorzaakt door vliegen, spinnen of openstaande ramen. Binnen ramen kunnen we uiteraard indien gewenst ook een wasbeurt geven.

Wist u dat wij het helemaal niet erg vinden om terug te komen, maar wij toch liever hebben dat u eerst even goed naar de binnenkant kijkt voordat u belt..

Wist u dat kalksporen vaak worden aangezien voor slecht gewassen ramen?
Sommige gevels zijn met de verkeerde mortel gemetseld waardoor na regenval kalk vanuit de gevel uw ramen kan aantasten. Dit wordt ook wel glaserosie genoemd en dit wordt niet opgelost door de ramen te wassen. Deze sporen lijken echter op lange druipers opgedroogd water.

Wist u dat kunststof kozijnen vaak helemaal niet duurzaam en makkelijk in onderhoud zijn?
Goed geschilderd houtwerk maakt het makkelijkst schoon en kan natuurlijk qua kleur altijd met de nieuwste trends mee.

Wist u dat wij niet vies zijn van een bakje koffie?

Wist u dat wij de ramen in sommige gevallen nat achterlaten?
Moeilijk bereikbare ramen of in bijzondere situaties gebruiken we ons telescoop osmose systeem. Dit is een systeem waarbij wij de ramen wassen met kalkvrij water, deze drogen vervolgens op zonder dat er vlekken achter blijven.

Wist u dat malafide glazenwasbedrijven voor woekerprijzen hun diensten aanbieden? Bedenk dat goedkoop soms duurkoop kan zijn.

Wist u dat glazenwasser al sinds 1878 een geregistreerd beroep is?

Wist u dat wij altijd netjes de kozijnen en lekdorpels meenemen in de schoonmaak?
Bij het wassen van de ramen hoort natuurlijk ook de reiniging van de kozijnen en de lekdorpels. Wij nemen deze dan ook standaard mee om alles er weer fris uit te laten zien.

Wist u dat wij op jaarbasis erg veel doekjes verliezen door ze per ongeluk bij de klant achter te laten. Maar dat wij wel erg hard aan dit probleem werken en ze graag de volgende wasbeurt weer terugkrijgen?

Wist u dat wij soms wat later komen dan gepland?
Soms kunnen wij vanwege het weer niet aan het werk. Vooral in de winderige herfstmaanden en de koude wintermaanden is dit het geval. Zodra het weer kan, zetten wij alle zeilen bij om de achterstand letterlijk weg te poetsen.

Wist u dat wij werken met gekeurde ladders.
Om maximale veiligheid te garanderen voor onszelf en onze medewerkers laten wij onze ladders jaarlijks keuren. Door dit te doen weten we zeker dat de afdaling te allen tijde geschied zoals wij dat zelf willen. Ook loopt uw gevel geen kans op schade omdat onze professionele ladders zijn voorzien van een kunststof gevelprotector.