Wegens drukte kunnen wij momenteel helaas geen nieuwe klanten aannemen!

Schoonmaak van gevels, houtwerk, dakgoten en dakkapellen

Schoonmaken gevels en dakgoten Het houtwerk aan uw woning, uw dakgoot, de dakkapel en uw gevel is niet het meest gemakkelijk om schoon te maken. Maar het is wel van groot belang. Niet alleen omdat het zo fijn oogt, maar het is ook het behoud van de materialen. Houtwerk dat u goed schoonmaakt hoeft minder vaak geschilderd te worden, kunststof kozijnen lijken wel onverwoestbaar maar dan moeten ze wel regelmatig worden schoongemaakt. En wat te denken van uw dakgoot. Door deze goed schoon te houden voorkomt u een verstopping.

Reiniging van hout en kunststof

Door weersomstandigheden en andere externe invloeden kunnen bepaalde materialen er op den duur verweerd uitzien. Om deze materialen weer nieuw leven in te blazen kunnen wij deze voor u reinigen. Of het nu gaat om houten of kunststof kozijnen, dakkappelen, boeidelen, windveren en terrasoverkappingen, wij laten het weer blinken.
Daarnaast kunnen wij tevens groot schoonmaakwerk verzorgen door bijvoorbeeld damwandgevels en ISO-panelen te reinigen.

Dakkapellen schoonmaken

De dakkapellen op uw woning zijn slecht bereikbaar en worden slechts sporadisch schoongemaakt. In veel gevallen hebben deze dan ook hun uitstraling verloren door aanslag als mos en alg. Laat ons uw dakkapel er weer als nieuw uitzien. Wij beschikken over de juiste middelen om uw dakkapel te reinigen en te voorkomen dat het materiaal permanent beschadigd raakt. Regelmatig onderhoud is van groot belang.

Dakgootreiniging

Door de seizoenen heen kan uw dakgoot behoorlijk wat vuil opvangen waardoor deze op den duur niet meer leegloopt. Dit kan gevolgen hebben voor uw woning. Bij het overlopen van uw dakgoot kan houtwerk gaan rotten, kunnen stenen gaan verkalken en kunnen uw ramen hun helderheid verliezen door de kalk die met dit vervuilde water naar beneden komt. Wij maken deze graag voor u leeg zodat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken. In overleg kunnen wij deze handeling periodiek uitvoeren.