Wegens drukte kunnen wij momenteel helaas geen nieuwe klanten aannemen!

Schoonmaken veranda

Veranda's schoonmaken Om het dak van uw veranda of terrasoverkapping schoon te houden raden wij u aan deze minstens 1 maal per jaar schoon te laten maken. Door dit periodiek te laten uitvoeren zullen mossen en algen geen kans krijgen zich vast te zetten op uw dak. Afhankelijk van het materiaal van uw overkapping en het vuil dat zich hierop bevindt zullen wij een schoonmaakmethode toepassen om uw overkapping schoon te krijgen.

Schoonmaken veranda: onze werkwijze

In bijna alle gevallen zullen wij het dak eerst behandelen om het probleem van de vervuiling bij de kern aan te pakken. Dit zal een behandeling zijn met een middel dat verschillende mossoorten en alg direct doodt. Vervolgens zullen we door het gebruik van osmosewater het vuil wegspoelen. Door ruim osmosewater te gebruiken zullen bij het reinigen geen krassen ontstaan op uw glas of polycarbonaat en zullen geen strepen achterblijven na het opdrogen.

Als de klus geklaard is zorgen wij er uiteraard voor dat een eventueel aanwezige dakgoot leeg wordt gemaakt, zodat hemelwater weer vrij afgevoerd kan worden. Uw veranda schoonmaken kunt u gerust aan ons overlaten! Uiteraard maken wij gebruik van professionele materialen die erop gebouwd zijn om uw veranda schoon te maken zonder beschadigingen aan te brengen aan uw overkapping.