Wegens drukte kunnen wij momenteel helaas geen nieuwe klanten aannemen!

Anti alg en mos behandeling voor daken en gevels

Anti alg en mos behandeling voor daken en gevels Groene aanslag veroorzaakt door alg en mos geeft uw dak en gevel een minder fraaie uitstraling. En dat terwijl alg en mos heel goed te bestrijden is. Wij kunnen uw dak, gevel, bestrating en ook andere oppervlakken weer prachtig schoon krijgen dankzij een anti alg- en mosbehandeling.

Algen en mossen groeien in de poreuze oppervlakken van diverse materialen. Dakpannen, gevelstenen en bijvoorbeeld ook terrastegels lijken weliswaar keihard, het heeft altijd poreuze delen waarin de algen en mossen kunnen groeien. Zeker op de lange termijn krijgt u daardoor al snel een vuile uitstraling op deze materialen.

Hoe werkt onze anti alg en mos behandeling?

Het bestrijden van alg en mos op uw dak, gevel of bestrating pakken wij grondig aan. Afhankelijk van de vervuiling bepalen wij onze werkwijze. Het kan zijn dat het volstaat om de alg en mos dood te spuiten. Wij behandelen het schoon te maken oppervlak dan met een speciale vloeistof die de alg en mos, net als bij onkruid, zal doden. Vervolgens doet de natuur de rest. Mede dankzij regen zal het oppervlakte schoonspoelen.

Is deze werkwijze naar verwachting niet voldoende dan kunnen we het gewenste oppervlakte eerst reinigen met (warm) water. Hierdoor spuiten we de grove aanslag weg en kunnen we vervolgens tot in de poriƫn van het materiaal doordringen met onze schoonmaakvloeistof.

Voordelen van anti alg en mos bestrijding

Behalve dat het de uitstraling van uw woning of bedrijfspand sterk ten goede komt heeft de bestrijding van alg en mos ook effect voor de lange termijn. Zo wordt er schade voorkomen. Algen en mossen scheiden namelijk zuren af welke zich invreten in uw dakpannen, gevel en bestrating. Dat heeft op lange termijn blijvende schade tot gevolg.